CDA 40 je zavarovalna družba, ki ponuja kavcijska zavarovanja.
+386 0561 77700 |    Access

Izjave

Izjave nekaterih strank CDA 40


“Z njimi smo od vsega začetka zelo zadovoljni”

Z zavarovalnico CDA 40 Zavarovalnica d.d. sodelujemo že več kot eno leto. Z njimi smo od vsega začetka zelo zadovoljni. Prepričala nas je njihova odzivnost, razumevanje problematike in nenazadnje tudi konkurenčna cena, zato jih z veseljem priporočamo vsem našim partnerjem oziroma poslovnim subjektom, ki potrebujejo tovrstna zavarovanja.

Robert Lesničar, Lineal d.o.o.

“Predvsem bi izpostavila hitro odzivnost, zanesljivost in fleksibilnost”

Ko sem bila na nekem seminarju, mi je prijazen gospod ponudil reklamni letak. Še dobro, da ga nisem vrgla v koš, kot to naredim z večino reklamnega materiala. Naslednji dan sem bila zgrožena nad informacijo, da nam banka ne more izdati garancije v tako kratkem času, kot smo jo potrebovali. Kljub temu, da nisem verjela, da bom še kje dobila garancijo v tako kratkem roku, sem brez zadržkov zavrtela številko CDA40. Ja, nasmehnila se mi je sreča. Dobila garancijo, ki smo jo tako nujno potrebovali za prijavo na razpis. Od takrat naprej z veseljem in dobro sodelujemo. Lahko rečem, da smo zadovoljni na vseh področjih sodelovanja. Predvsem bi izpostavila hitro odzivnost, zanesljivost in fleksibilnost.

Meta, Garnol, d.o.o.

Kliknite spodnji gumb in zahtevajte ponudbo in takoj preverite našo storitev

Zahtevajte informativni izračun

“V veliko veselje nam je sodelovati z zavarovalnico CDA 40”

Pozdravljeni,
v veliko veselje nam je sodelovati z zavarovalnico CDA 40. Njihova odgovornost in natančnost nam močno olajša naše poslovanje na splošno. Menimo, da predstavlja odličen primer sodobnega in naprednega podjetja z resnim pristopom do njihovih poslovnih dejavnosti in resno konkurenco slovenskim bankam na področju garancij. Zaposleni so zanesljivi, visoko strokovni in opravljajo svoje delo na prijazen in strokoven način."

Florijana, Komunala Slovenske gorice d.o.o.

“Mi ostane več časa za druge zadeve”

Odkar naročam garancije pri CDA 40, mi ostane več časa za druge zadeve. Škoda, da jih nisem poznal že prej. Zelo smo zadovoljni, da smo začeli sodelovati z njimi.

Marko iz oddelka za javne razpise

“Odzivnost, natančnost, zanesljivost”

Odzivnost, natančnost, zanesljivost in v koraku s časom so besede, ki opisujejo Zavarovalnico CDA40. Njihova kavcijska zavarovanja so pri upravičencih dobro sprejeta in enakovredna bančnim instrumentom.

Tanja, zadolžena za garancije